Fyrishov

Adress: Fyrishov, Idrottsgatan 2.
Parkering: Parkeringar finns på båda sidor om Fyrishov.

Här är vi

Inne i motionssimhallen finns ett avgränsat poolrum för träningsbassängen. Denna ska inte förväxlas med undervisningsbassängen som ligger i anslutning till äventyrsbadet. Om du kommer från Fyrishovs stora omklädningsrum går du genom äventyrsbadet till motionssimhallen. Träningsbassängens dörr når du nästan längst ner i motionssimhallen, bakom glasväggarna till höger. Om du kommer från publikentrén finns vi direkt till höger. Publikéntren ligger längre ner efter husets långsida på samma sida som huvudentrén. Observera att du måste ha fått en kod från oss för att komma in den vägen.

Om bassängen

Bassängen är 10 x 4 meter stor och 120–140 centimeter djup. Reningen sker med hjälp av klor, med tillägg av ozon. Luften i bassänghallen är varm och behaglig.

Omklädningsrum

Det finns två alternativ för ombyte, antingen byter du om och duschar i stora rymliga omklädningsrummen, som nås via huvudentrén. Du behöver ha med ett eget hänglås till skåpen (går även att köpa i receptionen).

Vid första simlektionen går du in via publikentrén, kod ser du som inloggad kund, och sedan får du ett ombyteskort av vår instruktör. Kortet är personligt och du ansvarar för det. Om det tappas bort finns det inte möjlighet att få ett nytt förrän nästa simperiod. OBS! Man får inte använda äventyrsbadet utan att särskilt betala till Fyrishov för detta.

Om du byter om vid publikentrén så finns det duschar i de separata små omklädningsrummen som ligger i direkt anslutning till bassängen. Dessutom finns ett litet rum med en dusch som en familj i taget kan använda.

Teori

Teorin hålls alltid på vårt kontor på Märstagatan 4. Observera att det är på en annan tid än er simtid!
Teoritillfället tar ca en timme och där får ni en babysimbok och all information ni behöver innan ni ska ned i vattnet första tillfället.

Antal simmande personer

En vuxen får vara med i vattnet.

För att komma in

Publikentrén kräver en kod som ni hittar på Mina sidor och i bekräftelsemejlet som ni fick när ni bokade kursen.

Huvudentré kräver passerkort som ni får ert första tillfälle vid bassängen.

START VECKA 34

Dag Simtid Nivå Instruktör
Måndag 16:30-17:00 Krabba Linnéa S
Måndag 17:00-17:30 Haj Linnéa S
Måndag 17:30-18:00 Blåsfisk Linnéa S
Måndag 18:00-18:30 Krabba Linnéa S