Här väljer du vilken kurs du vill boka. Om du vill boka simskola väljer du om ni är nybörjare eller om ni har simmat hos oss tidigare.

Om inga kurser finns tillgängliga så kan du istället göra en intresseanmälan till nästa kursperiod. Om du gör en intresseanmälan så mejlar vi när schemat är klart så du kan boka in er på den tid som passar er. 

När du bokat en ordinarie kurs (ej lov-kurser) så är det samma tid och veckodag i 10 veckor (10 lektioner). Vissa kurser har uppehåll under lov. 

Om du redan simmar hos oss ska du inte göra intresseanmälan utan får då återanmäla er till nästa kurs via mina sidor under återanmälningsperioden.

Klicka här för information om våra kursnivåer

Behöver du hjälp? Ring oss gärna 018 18 28 30

Etiketter
År
Mån
Välj ålder för att visa vilka kurser som passar.

Gravidsim och postpartumsim 9/10

Pris: 130 kr
Beläggning: 0/6
Anläggning: Linnéabassängen
Datum Tid Typ
Måndag 9 oktober 2023 10:30 Gravidsim

Gravid- och postpartumsim hos oss innebär 60 minuter egenträning i vattnet. Vi dämpar belysningen i bassänghallen och sätter på musik. Ni får gärna använda vårt material som är olika former av flythjälpmedel och vattenträningsredskap. 

Vi har max 6 kvinnor i vattnet på ett gravid- och postpartumsimtillfälle.

För att komma och simma postpartum så rekommenderar vi att ni väntar till 6-8 veckor efter förlossningen och att ni har varit på efterkontroll hos barnmorska.

Läs mer här...