Här väljer du vilken kurs du vill boka. Om du vill boka simskola väljer du om ni är nybörjare eller om ni har simmat hos oss tidigare.

Om inga kurser finns tillgängliga så kan du istället göra en intresseanmälan till nästa kursperiod. Om du gör en intresseanmälan så mejlar vi när schemat är klart så du kan boka in er på den tid som passar er. 

När du bokat en ordinarie kurs (ej lov-kurser) så är det samma tid och veckodag i 10 veckor (10 lektioner). Vissa kurser har uppehåll under lov. 

Om du redan simmar hos oss ska du inte göra intresseanmälan utan får då återanmäla er till nästa kurs via mina sidor under återanmälningsperioden.

Klicka här för information om våra kursnivåer

Behöver du hjälp? Ring oss gärna 018 18 28 30

Etiketter
År
Mån
Välj ålder för att visa vilka kurser som passar.

Intresseanmälan Intensivkurs Delfin Julen 2023

Pris: 1130 kr
Anläggning: Linnéabassängen
Förkunskaper:

Målen för Grodyngel (grundkurs). Målen för Grodyngel är att vara trygg med att vara under vattnet och glida med ansiktet ned i vattnet. Klara att hoppa i och vända tillbaka till kanten självständigt och flyta på rygg självständigt. Observera att barnet ska kunna hantera vattenmiljön utan simhjälpmedel (armringar, flytbrädor osv.) innan det börjar i Delfin.

Har man gått bröstsimkurserna Groda eller Val och klarat målen så kan man gå över till Delfin för att lära sig bröstsim. 

Mål:

Målen är att kunna simma crawl och ryggcrawl minst 12 m med korrekt teknik inklusive sidoandning. Att kunna hoppa/dyka från kanten, flyta på rygg och sedan simma crawl tillbaka till kanten självständigt. Vi förfinar tekniken av bentag, armtag och rätt simläge i crawl samt dyktekniken. 

Man kan behöva gå Delfin flera gånger för att uppnå målen.

Barnet ska ha med sig en vuxen som barnet känner sig trygg med i vattnet.