Här väljer du vilken kurs du vill boka. Om du vill boka simskola väljer du om ni är nybörjare eller om ni har simmat hos oss tidigare.

Om inga kurser finns tillgängliga så kan du istället göra en intresseanmälan till nästa kursperiod. Om du gör en intresseanmälan så mejlar vi när schemat är klart så du kan boka in er på den tid som passar er. 

När du bokat en ordinarie kurs (ej lov-kurser) så är det samma tid och veckodag i 10 veckor (10 lektioner). Vissa kurser har uppehåll under lov. 

Om du redan simmar hos oss ska du inte göra intresseanmälan utan får då återanmäla er till nästa kurs via mina sidor under återanmälningsperioden.

Klicka här för information om våra kursnivåer

Behöver du hjälp? Ring oss gärna 018 18 28 30

Etiketter
År
Mån
Välj ålder för att visa vilka kurser som passar.

Intresseanmälan Sjöjungfrusimskola Julen 2023

Pris: 1170 kr
Anläggning: Linnéabassängen

Simma som en sjöjungfru i vår härliga bassäng. Barnet ska vara mellan 6 och 10 år (storlek 120-150) och ska kunna simma själv på djupt vatten och vara trygg med att vara under vattnet. 
Vi lånar ut sjöjungfrudräkt och fena under lektionen. Barnen har duschat som vanligt och har sina egna badkläder på sig under.

Sjöjungfrusimkurser erbjuds vid några tillfällen per år när intresset är tillräckligt stort. Kontakta oss på info@linneassimskola.se om du inte hittar någon grupp att boka just nu.

Förkunskaper:

Barnet ska vara mellan 6 och 10 år (storlek 120-150) och ska kunna simma själv på djupt vatten och vara trygg med att vara under vattnet.

Mål:

Barnet lär sig att simma med sjöjungfrudräkt och monofena. Vi övar på delfinkick, sidokick och ryggkick.