Våra simkurser

Vad roligt att du är intresserad av att börja simma hos oss!

Vi erbjuder simskola för barn från 3 månader upp till ca 10 år. Vi undervisar i vår varma härliga bassäng med ca 34-35 grader, Linnéabassängen på Märstagatan 4 i Uppsala.

Kursstarter:

  • 23 okt
  • 15 jan
  • 23 mars
  • Sommarkurser
     

Välkommen att anmäla eller intresseanmäla er här! Välj utifrån ålder på ditt barn.

 

Hos oss sker undervisningen i små grupper i personlig atmosfär med professionella siminstruktörer. Vi erbjuder nivåanpassad verksamhet, så att ditt barn ska kunna utvecklas. Vår förhoppning är att ditt barn och du ska trivas och vilja stanna länge.

Målet med vår verksamhet är att lära barn simma och att träna på simning utifrån den nivå barnet befinner sig på. Genom att simma i vår verksamhet kan barnet även utvecklas motoriskt, socialt och intellektuellt. Man får röra sig på ett sätt som inte är möjligt på land. Som ett led i siminlärningen arbetar vi med vattensäkerhet. Vi tycker att det är viktigt att ditt barn lär sig vattnets begränsningar och möjligheter.

Alla våra siminstruktörer har en gedigen utbildning och är experter på att lära barn att simma. Linnéas Simskola är ansluten till Swim Australia, Swimming Australia och National Swim School Association.