Återsim och extrasim

Återsim

Om ni varit borta en eller flera lektioner har ni möjlighet att i mån av plats simma igen missade simtillfällen. Ni behöver inte ringa/maila in om att ni inte kan komma på er ordinarie simtid. Instruktören för närvaro vid lektionerna och om ni har missat ett tillfälle kommer det att gå att anmäla återsim via "Mina sidor". Anmälan till återsim kan göras en vecka i förväg. När du bokat din tid får du ett bekräftelsemejl.
Vi är tacksamma för att du avbokar om ni inte kan komma på återsimstiden så att någon annan kan få möjlighet att simma istället.

  • Obs! Ingen har "rätt" till ett visst antal lektioner.
  • Återsim är i första hand till för dem som missat en lektion pga sjukdom.
  • På återsimlektioner är grupperna blandade. Vi har en samling och ett avslut och instruktören kan visa er vad ni missat.

Extrasim vid instruktörsutbildning

Linnéas Simskola har sedan 1997 utbildat inte bara våra egna instruktörer utan även en stor del av alla landets baby- och minisiminstruktörer.

Välkomna att delta som praktikfamilj i samband med våra instruktörsutbildningar. 

Lektionen är 30 min som vanligt. Grupperna är mer blandade än vanligt. En förälder per barn är välkommen att delta.

Som del i utbildningen finns ett moment där grepp och övningar visas på barn i vattnet. Detta är för att vi ska kunna visa på de duktiga barnen vi har i vår verksamhet hur mycket barnen faktiskt kan lära sig och hur man gör detta. Det kan hända att vi går igenom något ni gjort tidigare eller så visas en helt ny övning. Allt på barnets villkor, som vanligt. Om barnet är på humör är det värdefullt om praktikanten får prata med er, hålla i ditt barn och eventuellt prova olika grepp och övningar. Det är dock viktigt att ni vet att vi inte förväntar oss att ni ska göra något som inte känns bra för er. Det krävs inget av er för att ni ska komma dit! Ibland är barnet mammigt, trött eller blygt - och så ser också verkligheten ut för instruktörerna i vattnet!

Extrasimmet brukar vara ett roligt och spännande tillfälle!

Vi skickar ut separat information när vi erbjuder extrasim.