Våra instruktörer

Alla våra instruktörer har gått Linnéas Simskolas instruktörsutbildning, som är den främsta instruktörsutbildningen inom baby- och småbarnssim i Sverige.

Utbildningen är godkänd av Svenska Simskoleförbundet för Baby och Barn och ställer högre krav på deltagarna än vad Svenska Simförbundets och Svenska Livräddarsällskapets utbildningar gör. Våra instruktörer är dessutom minisimutbildade och många har även traditionell simlärarutbildning. Våra instruktörer har ofta pedagogisk utbildning i botten.

Är du också intresserad av att bli instruktör? Kontakta oss! info@linneassimskola.se

Alexzandra

Jag är från Linköping och bor nu i Uppsala för att studera Medie- och komminikationsvetenskap och journalistik vid Uppsala universitet. Jag simmade själv på simskola som liten. Jag uppskattar att mina föräldrar introducerade mig till vatten och simning. Jag har alltid älskat all typ av sport och fysisk aktivitet och har erfarenhet av att vara tennistränare till barn i flera år. Det är roligt att kombinera de aktiviteter jag själv tycker om med att få lära ut dem till andra. Det är givande att se hur snabbt barn kan utvecklas samtidigt som de har kul på vägen mot målet!

Vi ses i vattnet!

Bridget

Jag är född och uppvuxen i USA. Sedan jag var barn har jag älskat att simma. Utöver att jag tävlingssimmat har jag också jobbat som badvakt och siminstruktör i flera år med både barn och vuxna. Här i Uppsala pluggar jag veterinärprogrammet vid SLU. Jag gillar att spendera min fritid ute i naturen med min hund eller med familj och vänner.Jag tycker det är fantastiskt att lära barn att simma eftersom det ger så mycket mer än bara simkunnighet. Barnens självförtroende ökar och relationen mellan barn och föräldrar stärks. Simundervisningen ger också mycket skratt, glädje och vattensäkerhet vilket jag älskar att vara en del av. Vi ses i vattnet!

Chatrin

Det är fantastiskt att få vara tillsammans på land, i vattnet och under vattnet med sina barn. Tidigare har jag varit barn- och ungdomsledare i Uppsalaflickorna i 14 år samt gruppträningsinstruktör på Kraftkällan i tre år. Min andra arbetstid är jag på en intensivvårdsavdelning på Akademiska Sjukhuset. Jag har arbetat sedan 2002 som siminstruktör. Utbildar inom HLR och blivande siminstruktörer. Till sist, inga frågor är dumma. Vi tycker det är viktigt att ni föräldrar förstår övningarna och deras syften. Glöm inte att vi instruktörer finns till för er!

Cia

Jag jobbar på Linnéas Simskola i vattnet som siminstruktör och med administration på kontoret. 
Att få stå i vattnet är så häftigt, att få se både barn och förälder utvecklas både enskilt och tillsammans!
Jag har två barn som är födda 2004 och 2005, det var där mitt äventyr i vattnet startade med små barn.

Emelie

Jag har alltid varit en glad tjej som trivs i vattnet. I vattnet använder vi muskler som vi sällan använder på land och simning är en sak du har nytta av hela livet. För att inte tala om vilken njutning det är att komma ner i det varma vattnet! På min andra arbetstid är jag lärare. På Linnéas Simskola får jag möjlighet att arbeta med barn vilket är det jag vill göra resten av livet, och samtidigt får jag ta del av barnens utveckling i vattnet vilket jag tycker är superkul!

Emma

När jag var ganska liten var jag nära att drunkna på grund av att jag blev nedtryckt under vatten av ett annat barn som inte kunde simma. Det tog lång tid innan en annan vuxen upptäckte detta. Därför har det varit otroligt viktigt för mig att mina barn lär sig simma tidigt. Att jobba på Linnéas simskola och se barn utvecklas från plaskande bebisar till superduktiga simmare är helt fantastiskt. Jag blir lika imponerad varje vecka i vattnet. Det är även underbart och roligt att se den glädje och stolthet som föräldrarna utstrålar i vattnet tillsammans med sina barn.

Eva

Jag är född och uppvuxen i Stockholm. Tidigare har jag även bott i USA och Lund. Jag har arbetat med barn på förskola och som läxhjälp tidigare och tycker det är häftigt att se hur väl barn lär sig bara man hittar rätt metod för varje enskilt barn. Linneas Simskola är väldigt givande och roligt, både för instruktörer, föräldrar och barn. Jag älskar simmet för där får jag se hur barn och vuxna interagerar och utvecklas tillsammans i vattnet. I vattnet får man en chans att tänka på något annat än vardagen och en stund att bara koncentrera sig på sitt barn. Där finns bara vi och glädjen i att lära sig att simma. Ser fram emot att lära ut och lära mig av er i vattnet!

Evelina

Jag föddes i Motala år 1991 och där växte jag upp innan jag flyttade till Skåne för att gå gymnasiet. Till Uppsala flyttade jag för att studera till veterinär, men insåg att jobba med människor lockade mer, varpå jag nu studerar till läkare.

Jobba med barn är fantastiskt utmanade och roligt! Att se barnens glädje och utveckling ger så mycket tillbaka!

Jag ser fram emot att träffa alla föräldrar och barn i vattnet!

Hanna

Jag heter Hanna och bor i en liten stuga utanför Uppsala med mina 3 hundar. Jag har alltid brunnit för att jobba med utveckling av  människor i alla åldrar. Sedan tidiga år har jag stor vana att stå och leda grupper, men då som hundinstruktör. På senare år har jag arbetat med barngrupper. Ledarskap handlar för mig mycket om förtroende, förståelse och fantasi.

Att jobba med barn, som lärare och instruktör är för mig det absolut roligaste som jag har gjort. Att se glädjen i ögonen, den positiva energin och den stora utvecklingspotential som alla besitter, är för mig  drivkraften att jobba med det här.
Simskolan stärker ofta bandet mellan barnet och föräldrarna. Den tiden man lägger ner i vattnet kommer tillbaka i framtiden både genom en fin kontakt och ökad vattensäkerhet!

Ingen instruktör

Den här tiden har vi ingen instruktör i vattnet. 

Janelle

Jag är född och uppvuxen i Uppsala. Jag gick själv på babysim när jag var liten och har under större delen av min uppväxt gått och simmat varje söndag tillsammans med min familj. Jag har alltid älskat vatten och har jobbat med barn under många år när jag jobbade på olika förskolor i Knivsta. När jag inte arbetar i vattnet studerar jag Dataspelsutveckling i Stockholm eller går själv och simmar med min son och sambo. 
Jag ser fram emot att träffa er!

Jenny

Jag har alltid älskat att vara i vattnet. Som liten fick jag alltid höra att jag var ett litet blötdjur. Och kom aldrig upp ur vattnet försens jag var blå om läpparna.
Att ha en mamma som är utbildad babysiminstruktör gjorde att det kändes naturligt för mig att välja samma yrke. Jag brinner för att undervisa och lära barn nya saker och tycker det är helt fantastiskt att se små barn lära sig att simma. Jag blir lika fascinerad varje gång.
När jag inte står i vattnet och undervisar arbetar jag som låg och mellanstadielärare på en skola här i Uppsala. Jag är även mamma till två glada killar som liksom sin mamma älskar att vara i vattet.

 

Johanna H

Jag är född i Skellefteå, en stad i Västerbotten. Det var den kallaste vintern på flera år där uppe och mina nyinflyttade föräldrar som ursprungligen kommer från Malmö var inte vana vid en så kall vinter. Min pappa hade hört talas om "ljuset", att när man skulle se ljuset på vårkanten och sommaren så ville man inte flytta. Så han väntade på att det skulle komma och det gjorde det! Jag är utbildad badmästare och har jobbat som simlärare för barn i åldrarna 5-12 år samt för vuxna. Nu jobbar jag med barn från 3 mån upp till nio år. Simma lugnt!

Johanna P

Jag har stor respekt för vatten, vilket ibland har hindrat mig från att utnyttja vattnet till dess fulla potensial. Nu när jag har den fantastiska möjligheten att få lära barn att simma, så har denna respekt även utvecklats till glädje och fascination över möjligheterna som finns. Att få se vilka underverk vattnet kan göra för kropp och själ är verkligen enormt tillfredsställande.

Josefine

Havet har alltid lockat mig. Jag är dykare och surfare och spenderar så mycket tid det går under vågorna eller på dem. Dessa intressen har skapat en djup kärlek och respekt för vatten hos mig. Simning kan vara en stor källa till glädje och äventyr- det är fantastiskt att få vara med och se barn upptäcka vattenmiljön och bli allt tryggare i den. Jag har tidigare jobbat som simlärare och som au pair på Nya Zeeland. Att kunna simma är inte bara en viktigt färdighet utan också underbart roligt och jag ser fram emot att möta er i bassängen!

Linda

Jag är född och uppvuxen i Hudiksvall dit jag ofta åker för att umgås med mina sju syskonbarn och tre kusinbarn. Jag har tidigare jobbat med barn på förskola och som au pair och har alltid tyckt om att ha barn omkring mig. Som person är jag social och väldigt engagerad i saker jag gör, jag gillar fart och fläkt. När jag växte upp åkte jag och min familj och badade varje lördag och jag tror att det är det som fått mig att älska vatten. Att jobba på Linneas Simskola och få se hur ett barn utvecklas, och efter en tid lär sig att simma är helt fantastiskt! Att vara i vattnet är väldigt speciellt, man känner att man kan koppla bort vardagstressen för en stund och vara närvarande tillsammans i vattnet. Interaktionen mellan barn och föräldrar, den positiva energin och glimten i ögonen hos de härliga barnen får mig varje vecka att längta till nästa simtillfälle.

Jag ser fram emot att få vara med på ert vattenäventyr, vi ses i bassängen!

Linnea F

Jag har alltid älskat både vatten och barn och att arbeta som simlärare känns som den perfekta kombinationen. Jag lär mig mycket själv genom att se hur barnen utvecklas och beter sig i vattnet. Det tilltalar mig också att arbeta förbyggande så att barn som eventuellt råkar ut för en olycka kan rädda sig själva. Det finns så mycket att vinna för både föräldrar och barn på att simma tillsammans och det är superkul att få vara med om den resa som ni gör och kommer göra här på simskolan. 

Linnéa S

Att vara siminstruktör känns helt rätt för mig då jag älskar vatten och brinner för barns utveckling! När jag inte är i bassängen arbetar jag som lärare på en lågstadieskola. Att lära sitt barn att vistas i vattnet på ett tryggt sätt är inte bara fantastiskt mysigt och roligt utan också livräddande! Jag är så glad att jag får vara delaktig i er simutveckling. 

Vi ses i bassängen! 

Linnea W

Jag är en glad person som trivs som fisken i vattnet! Har alltid gillat att vara i vatten; både i badkaret hemma som liten och sen på simskolan under skolåren. Utöver tävlingssimmare har jag även varit tävlingsfunktionär. Utöver min kärlek till simning tycker jag mycket om djur (främst hundar), resor, musik och curling. 

Som siminstruktör vill jag förmedla både glädje och trygghet. Mina simmare är inte bara mina simbarn - de är mina simkompisar. Jag tycker det är så otroligt kul att se barnens utveckling i vattnet tillsammans med er föräldrar. Vi ses i bassängen!

Ludmilla

Jag har arbetat med simskola sedan slutet av 80-talet och startade Linnéas Simskola 1993. 
Det är med glädje och stolthet jag ser barnen simma i vår verksamhet.
Varmt välkomna till vår verksamhet!

 

Mikaela

Jag är född och uppvuxen i Uppsala. Jag har under större delen utav mitt liv jobbat inom sjukvård men efter mammaledigheten kände jag att det var dags för mig att prova på något nytt.

Jag håller på att utbildar mig till farmaceut och på fritiden umgås jag helst med familjen och vänner.

Min första kontakt med Linneas simskola var i egenskap utav förälder och jag kände direkt att det var något som verkligen fascinerade mig. Att å känna en miljard olika känslor under dessa 30 minuter i vattnet och se sitt barn utvecklas och ha roligt är för mig en riktigt härlig känsla. Jag vill tro att jag kan ha nytta utav mina erfarenheter som förälder med er i vattnet och jag ser verkligen fram emot att få en del utav ert spännande vattenäventyr.

Natalia

Att få vara med att lära barn simma är bland det roligaste jag gjort! Jag älskar att vara i vatten och att arbeta med barn – att arbeta som instruktör på Linneas simskola är det perfekta sättet att kombinera detta. För mig är det viktigt med lekfullhet och trygghet - att barnen har roligt i en lekfull och trygg miljö medan de lär sig att simma och därmed få livräddande kunskaper. När jag inte är i vattnet arbetar jag som skolkurator på en grundskola här i Uppsala. Jag ser fram emot att få träffa er i vattnet!

Oscar

Jag är uppvuxen i Linnéas Simskola eftersom min mamma har en stor simskolepassion och hon startade simskolan innan jag fanns. Jag har alltid gillat att vara i och kring vatten och har tillsammans med mina fyra syskon rest mycket.
I och med att vi har många simskolevänner runt om i världen har jag deltagit i undervising i simskolor i Australien, USA och Island. På min fritid tycker jag om att spela gitarr, fotografera och skapa digital konst.
Jag älskar att se barn i njuta i vattnet! 

 

 

.

Sara

Det är fantastiskt att se barnen utvecklas inom simning samtidigt som respekt för vattnet och lekfull pedagogik är naturliga inslag i vår verksamhet. 
Jag har arbetat med simskola sedan 2002 och ser fram emot att träffa er i vattnet.

Stina

Jag har alltid älskat att vara i och runt vatten och fyller gärna min fritid med bad, fiske och segling. Jag har en stor släkt som jag står väldigt nära, och har genom hela mitt liv varit runt barn. Utöver att regelbundet träffa mina småsyskon och kusiner extraknäcker jag som barnvakt. Att ha möjligheten att vara delaktig när barnen lär sig att simma är oerhört givande, och att följa barnens (och föräldrarnas) utveckling i vattnet är helt fantastiskt!

Zofie

Min relation till vatten började då min vattenrädda mor tog mig till baby-simmet för att hon inte ville att jag skulle bli vattenrädd då jag växte upp. Efter detta har jag älskat att vara i vattten. Jag har dessutom bott lägligt nära havet och stora sjöar under min uppväxt. Så både respekt för öppna hav och den fantastiska känslan av att bli uppburen av det har präntats in. 

Nu har jag valt att arbeta som sjukgymnast och då har jag fått lära mig vilka fantastiska egenskaper vattnet också har i tränings och rehabiliteringssyfte. Många som har svårt att röra sig på land rör sig oftast obehindrat i vatten och kan träna på saker som inte går att träna på land.

Så det känns underbart att få lov att följa er på er "vattenresa" och jag hoppas att ni vill följa med på min.