Simskola terminskurser (3 mån - 5 år)

Vad roligt att du är intresserad av att börja simma hos oss!

Hos oss sker undervisningen i små grupper i personlig atmosfär med professionella siminstruktörer. Vi erbjuder nivåanpassad undervisning, så att ditt barn får öva det som det behöver. Vår förhoppning är att du och ditt barn ska trivas och vilja fortsätta simma länge!

Målet med vår verksamhet är att lära barn simma och att träna på simning utifrån den nivå barnet befinner sig på. Genom att simma i vår verksamhet kan barnet även utvecklas motoriskt, socialt och intellektuellt. Man får röra sig på ett sätt som inte är möjligt på land. Som ett led i siminlärningen arbetar vi med vattensäkerhet. Vi tycker att det är viktigt att ditt barn lär sig både vattnets begränsningar och dess möjligheter.

Alla våra siminstruktörer har en gedigen utbildning och är experter på att lära små barn att simma. Linnéas Simskola är ansluten Swim Australia, Swimming Australia och National Swim School Association.

Vi har två kurser per termin

  • Pris för 9 tillfällen (höst) är 2270 kr för Anka, Sjöstjärna, Pingvin, Sjöhäst, Rocka, Krabba, Blåsfisk och Späckhuggare.
    För Haj, Teknikgrupp, Grundkurs, Bröstsim och Crawl är priset 2195 kr.
  • Pris för 10 tillfällen (vår) är 2520 kr för Anka, Sjöstjärna, Pingvin, Sjöhäst, Rocka, Krabba, Blåsfisk och Späckhuggare.
    För Haj, Teknikgrupp, Grundkurs, Bröstsim och Crawl är priset 2440 kr.

Varje tillfälle i vattnet är 30 minuter och vi undervisar i varma bassänger med ca 33-35 grader.

Anmälan

Under våren startar vi vecka 2-3 och 12-13.

Under hösten har vi kursstart vecka 33 och 42.

Du startar med en intresseanmälan via vår hemsida om du är ute i god tid innan vi har lagt schemat. Då klickar du i vilka tider på ett ungefär som kommer att passa er till den kommande kursen. Vi har då med det i planeringen av schemat och startar så många grupper som vi ser att det finns underlag för.

Så snart schemat är klart så går det ut mail till er som gjort en intresseanmälan och ni kan då logga in på "mina sidor" för att se om ni hittar en passande tid att boka in er på. Det är även då ni betalar kursen. Om ni inte hittar en passande tid så maila gärna info@linneassimskola.se för att se om vi kan hitta något alternativ för er.

Om schemat är klart när ni gör er registrering så kommer det att finnas tider att välja på direkt vid anmälan.

Vuxen med i vattnet

Vi undervisar i djupt vatten och tror på den extra trygghet som en förälder ger så vi vill att det ska vara en förälder med i vattnet eller en annan vuxen som barnet är trygg med i alla kurser tills dess att er instruktör säger något annat. Föräldern blir barnets personliga assistent vilket gör att simundervisningen blir maximalt effektiv. 

Syskonrabatt

Simmar ni med mer än ett barn samtidigt erhåller ni en syskonrabatt om 500 kr per barn från barn nummer två.

För att se aktuellt simschema så gå in under "Bassänger" och välj aktuell bassäng.