Bli del av vårt härliga gäng!

Linnéas Simskola driver sedan år 1993 simundervisning för små barn i åldrarna 3 månader till 10 år. Vi har en organiserad kunskapsbaserad kursplan där vattensäkerhet går som en röd tråd. Vår målsättning är att vara i den absoluta framkanten vad gäller simundervisning för barn. Vi är välkända i simbranschen och har även sedan 1997 siminstruktörsutbildningar där vi vänder oss även till andra simskolor. 

Roligt och utmanande

Att vara siminstruktör är ett av de absolut häftigaste yrkena som finns. Du blir en viktig person för dina simfamiljer och du får många gånger möjligheten att följa barnen genom deras olika åldrar och utvecklingsfaser. Samtidigt är det en utmaning att undervisa nyblivna föräldrar i hur de själva kan lära sina barn. Det är viktigt att utstråla trygghet och kunskap.

Ledigt extrajobb

Hur mycket arbetar man?

Som siminstruktör brukar man börja arbeta ett pass (2,5–4 timmar) i veckan. Samma dag och tid i veckan, oftast på helg eller eventuellt en vardag em/kväll. Du arbetar med samma grupper varje vecka.

Är du rätt person?

För att bli siminstruktör hos oss ska du ha gått ut gymnasiet. Du bör ha ett inkännande sätt samtidigt som du är strukturerad och tydlig. Du ska vara kvalitets- och servicemedveten och alltid sätta simmarna i centrum. Vi ser gärna att du har nära till skratt och att du kan bjuda på dig själv. Om du har erfarenhet eller utbildning/pågående eftergymnasial utbildning inom följande områden är det meriterande: barnomsorg, pedagogik, psykologi eller vårdyrken. Instruktörsarbetet gäller under terminerna och bör ses som ett extrajobb till annan sysselsättning.

Så går det till

Utbildningens teoretiska del pågår under två dagar och hålls normalt i Uppsala. Just nu är den teoretiska delen digital. Vi står för utbildningskostnaderna. Du behöver minst 30 timmars praktik med våra erfarna siminstruktörer, enligt ett specifikt praktikschema. Det utgår en mindre ersättning under praktiktiden.

Läs mer och ansök

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till ludmilla@linneassimskola.se

Observera att vi endast beaktar seriösa ansökningar. Det är ett extrajobb med timanställning som kräver ett engagemang.