Lediga jobb

Bassängen
Baby med sin mamma på babysim

Administratör

Linnéas Simskola och Linneashopen ägs och drivs sedan 1993 av Ludmilla Rosengren som är en välkänd expert på baby- och småbarnssim i både Sverige och Internationellt. Verksamheten drivs utifrån viljan att ha kunskap och engagemang för att professionellt lära barn simma under glada och lekfulla förhållanden. Linnéas Simskola och Linneashopen vill vara det mest älskade och rekommenderade varumärket för simutveckling och simutrustning.

Nu söker vi en kommunikativ, lättlärd och engagerad administratör. Rollen är en del av en liten organisation där du arbetar parallellt med vår Verksamhetsansvarige för Simskolan.

Du har en spännande arbetsdag med varierande arbetsuppgifter som skiftar mellan mer logistiska och detaljrika uppgifter till rent praktiska uppgifter som att sköta vår fina bassäng. I Linneashopen som ligger på samma ställe behöver ordrar packas, lager räknas och kunder betjänas. Simfamiljer behöver vägledas och verksamheten i vattnet löpa på. Som administratör hos oss kommer du att vara delaktig i dessa uppgifter och många fler.

Om intresse finns kan du kombinera tjänsten med att även jobba som siminstruktör och leda vattengymnastik. Vi utbildar dig.

Vem söker vi?

Som person ser vi att du är driven, engagerad, positiv och kommunikativ. För att lyckas i rollen är det väsentligt att du har en god förmåga att hantera arbetsuppgifter av bred karaktär. Du trivs med att ta ansvar och ser dig själv som en ödmjuk och prestigelös person.

Du bör vara snabb på tangenterna och kunna uttrycka dig felfritt i skrift på svenska och engelska. Du får gärna ha vana av kundtjänst, pedagogiskt arbete, inköp eller liknande arbete. Du tycker att det är roligt att ha många bollar i luften och är flexibel med arbetsuppgifterna. 

Vad erbjuder vi dig

Vi tror att nyckeln till framgång är vår företagskultur – en kultur som värnar om allas välmående och bästa möjliga förutsättningar till framgång. Passion, Kommunikation och Uppskattning är några av våra värderingar som vi vill ska känneteckna vår arbetsplats. Vi är en relativt liten organisation och därför behöver man kunna hantera dynamik och flexibilitet för att vi framgångsrikt skall nå gemensamma mål.

Tjänsten är på 75-100%, tills vidare med sex månaders provanställning. Placering i våra lokaler i Boländerna i Uppsala.

Ansökan är öppen tom den 30 juni. Frågor kring tjänsten besvaras av VD, Ludmilla Rosengren ludmilla.rosengren@linneassimskola.se

Siminstruktör

Linnéas Simskola driver sedan år 1993 simundervisning för små barn i åldrarna 3 månader till 10 år. Vi har en organiserad kunskapsbaserad kursplan där vattensäkerhet går som en röd tråd. Vår målsättning är att vara i den absoluta framkanten vad gäller simundervisning för barn. Vi är välkända i simbranschen och har även sedan 1997 siminstruktörsutbildningar där vi vänder oss även till andra simskolor. 

Roligt och utmanande

Att vara siminstruktör är ett av de absolut häftigaste yrkena som finns. Du blir en viktig person för dina simfamiljer och du får många gånger möjligheten att följa barnen genom deras olika åldrar och utvecklingsfaser. Samtidigt är det en utmaning att undervisa nyblivna föräldrar i hur de själva kan lära sina barn. Det är viktigt att utstråla trygghet och kunskap.

Hur mycket arbetar man?

Som siminstruktör arbetar man ett eller flera arbetspass (2,5–4 timmar) i veckan. Samma dag och tid i veckan, på helgen, dagtid eller vardag em/kväll. Du arbetar med samma grupper varje vecka. Mer än ca 10-15 h i veckan är inte rimligt. 

Är du rätt person?

För att bli siminstruktör hos oss ska du ha gått ut gymnasiet. Du bör ha ett inkännande sätt samtidigt som du är strukturerad och tydlig. Du ska vara kvalitets- och servicemedveten och alltid sätta simmarna i centrum. Vi ser gärna att du har nära till skratt och att du kan bjuda på dig själv. Om du har erfarenhet eller utbildning/pågående eftergymnasial utbildning inom följande områden är det meriterande: barnomsorg, pedagogik, psykologi eller vårdyrken. Instruktörsarbetet gäller under terminerna och bör ses som ett extrajobb till annan sysselsättning.

Så går det till

Utbildningens teoretiska del pågår under två dagar och hålls i Uppsala. Vi står för utbildningskostnaderna. Du behöver minst 30 timmars praktik med våra erfarna siminstruktörer, enligt ett specifikt praktikschema. Det utgår en mindre ersättning under praktiktiden.

Ansökan

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till ludmilla@linneassimskola.se

Observera att vi endast beaktar seriösa ansökningar. Det är ett extrajobb med timanställning som kräver ett engagemang.

Ledigt extrajobb
Glad pojke i simskola
Baby som ligger på sin pappas arm i vattnet