Lediga jobb

Det här får du när du jobbar hos oss

  • en stimulerande och utvecklande arbetsplats
  • ett omväxlande arbete 
  • en atmosfär med personer som brinner för simskolan
  • ett jobb där du gör skillnad för andra personer
  • en möjlighet att genom glädje lära barn att simma och därigenom rädda liv

Siminstruktör

Linnéas Simskola driver sedan år 1993 simundervisning för små barn i åldrarna 3 månader till 10 år. Vi har en organiserad kunskapsbaserad kursplan där vattensäkerhet går som en röd tråd. Vår målsättning är att vara i den absoluta framkanten vad gäller simundervisning för barn. Vi är välkända i simbranschen och har även sedan 1997 siminstruktörsutbildningar där vi vänder oss även till andra simskolor. 

Vi tror att nyckeln till framgång är vår företagskultur – en kultur som värnar om allas välmående och bästa möjliga förutsättningar till framgång. Passion, Kommunikation och Uppskattning är några av våra värderingar som vi vill ska känneteckna vår arbetsplats. Vi är en relativt liten organisation och därför behöver man kunna hantera dynamik och flexibilitet för att vi framgångsrikt skall nå gemensamma mål.

Vi vill med glädjen i fokus rädda liv genom att lära barn att simma tidigt. 

Roligt och utmanande

Att vara siminstruktör är ett av de absolut häftigaste yrkena som finns. Du blir en viktig person för dina simfamiljer och du får många gånger möjligheten att följa barnen genom deras olika åldrar och utvecklingsfaser. Samtidigt är det en utmaning att undervisa nyblivna föräldrar i hur de själva kan lära sina barn. Det är viktigt att utstråla trygghet och kunskap.

Hur mycket arbetar man?

Som siminstruktör arbetar man ett eller flera arbetspass (2,5–4 timmar) i veckan. Samma dag och tid i veckan, på helgen, dagtid eller vardag em/kväll. Du arbetar med samma grupper varje vecka. Mer än ca 10-15 h i veckan är inte rimligt. 

Är du rätt person?

För att bli siminstruktör hos oss ska du ha gått ut gymnasiet. Du bör ha ett inkännande sätt samtidigt som du är strukturerad och tydlig. Du ska vara kvalitets- och servicemedveten och alltid sätta simmarna i centrum. Vi ser gärna att du har nära till skratt och att du kan bjuda på dig själv. Om du har erfarenhet eller utbildning/pågående eftergymnasial utbildning inom följande områden är det meriterande: barnomsorg, pedagogik, psykologi eller vårdyrken. Instruktörsarbetet gäller under terminerna och bör ses som ett extrajobb till annan sysselsättning.

Så går det till

Utbildningens teoretiska del pågår under två dagar och hålls i Uppsala. Vi står för utbildningskostnaderna. Du behöver minst 30 timmars praktik med våra erfarna siminstruktörer, enligt ett specifikt praktikschema. Det utgår en mindre ersättning under praktiktiden.

Ansökan

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till ludmilla@linneassimskola.se

Observera att vi endast beaktar seriösa ansökningar. Det är ett extrajobb med timanställning som kräver ett engagemang.

Ledigt extrajobb
Glad pojke i simskola
Baby som ligger på sin pappas arm i vattnet
Bassängen